Halloween

Halloween

Október 28-án, pénteken, Halloween alkalmából játékdélutánt rendeztünk az alsó tagozatos gyermekeknek. Sok gyermek már reggel rémisztő jelmezekbe érkezett és az öreg boszorkány fogadta őket a bejáratnál egy finom, forró bögre teával. Délután a felvonulás és csoportképek után pedig következett a két órán át tartó felszabadult játék az iskola feldíszített aulájában. Volt almahalászat, többféle célbadobás, bowling, mogyorókergetés, boszorkányra bibircsókfeltűzés, szellemkastély építés.  A játékok folyamán a gyerekek cukorkákat gyűjthettek, a technika órán már előre elkészített tasakjaikba.

A tökfaragó versenyünkre ismét számtalan kreatív nevezés érkezett. A díjazás évfolyamonként történt.
Helyezettek: I.helyezést ért el Szentesi Dorina 1.a, Papp Zétény 2.a, Szakács Zoltán 3.a, Csabai Hanna 3.b  és Balogh Bianka 4.b osztályos tanuló. Különdíjas lett Hoffman Simon 1.b,
Csábi Pamela 2.b, Hustyava Hanna 3.c és Fenyőházi Léna 4.a osztályos tanuló. Köszönjük az osztályoknak a töklámpásokat!

Összességében, úgy gondolom, mint minden évben, szerencsére most is nagy sikernek örvendett a program. Köszönjük a közreműködést segítőinknek,
különös tekintettel 7. és 8.-os diákjainkra, akik szintén lelkesen várták a programot, berendezték a helyszínt és levezették a játékokat.
Jó hangulatban, sok nevetéssel, zenével és tánccal telt a délután.

Koplányi Antónia

A felső tagozatos gyerekeknek késő délután folytatódott a program. Játékos, vicces, osztályok közötti vetélkedővel hangolódtunk az estére, amelyet a 6.a és a 8.a osztályosok nyertek.
Ezt követően egy fergeteges Halloween buli következett, ahol nem volt olyan résztvevő, aki táncra ne perdült volna.