ELSŐS LESZEK

BEIRATKOZÁS 2022

1. számú melléklet_Tv.képviselő nyilatkozat
2. számú melléklet_Életv.lakcím nyilatkozat
3. sz. melléklet nyilatkozat iskolába járás költségeiről
Nyilatkozat hit-és erkölcstan
Pólóméret

Tisztelt Leendő Elsős Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy megtartjuk Iskolakóstoló foglalkozásainkat!
A következő tanévben két első osztály indítását tervezzük. Érdeklődésüket a honlapunkról letölthető, vagy az óvodában kapott regisztrációs lapon jelezhetik.

A regisztrációs lapot a dozsaelsosleszek@gmail.com email címre küldjék vissza! (Adják le az oviban, illetve az iskola portáján, vagy dobják be az iskolai postaládába!)

Még 2 alkalommal tervezünk iskolakóstoló foglalkozást.

Március 16-án egy mozgásos játékos délutánt tartunk a leendő elsős tanítók vezetésével a sportcsarnokunkban. Bemutatkozik a Sakkpalota programunk is.  Érkezés a főbejáraton keresztül, kényelmes, sportos öltözékben. Váltócipőt kérjük, hozzanak magukkal!
Március 30-án megismerkedhetnek az iskolában oktatott idegen nyelvekkel, valamint egy kézműves foglalkozáson vehetnek részt a gyermekeikkel együtt. Ezen a napon az „A” épület bejáratán jöhetnek be!
Április 4-én megtartjuk az alkalmassági mérést személyes részvétellel. Így a videók beküldésére nincs szükség. Ezen a napon 17 órakor kezdődik a mérés, melyre sportos felszerelésben érkezzenek! A mérés előtt egy adatlap kitöltésére lesz szükség, melyet az előzetesen jelentkezők emailben megkapnak április 1-ig.

A sportosztályba felvett tanulókat postai úton ki fogjuk értesíteni, várhatóan április 11. után.
A beiratkozásra április 21 és 22-én kerül sor. Az ehhez szükséges iratok listáját a honlapon megtekinthetik, illetve emailben megkapják.

Amennyiben kérdéseik vannak a beiratkozással kapcsolatban, keressék Szabó Csaba intézményvezetőt a +36308268429 telefonszámon, valamint tájékoztatást kérhetnek a  dozsaelsosleszek@gmail.com email címen is!